Loading..

Lütfen Bekleyiniz...

Meyve Suyu ve Bal Fabrikası Müdürlüğü

Dr. Gökhan ÖZEN
Meyve Suyu ve Bal Fabrikası Müdürü

1981 Yılında Ordu’da doğdu. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans, Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalında Doktora çalışmalarını yürüttü. Meslek hayatına Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak başladı. 2008-2012 yılları arasında Gıda İşleme Bölümü Bölüm Başkanlığı ve Yüksekokul Sekreterliği görevlerini yürüttü. 2012 yılında AOÇ Ziraat Sanatları Müdürlüğüne Mühendis olarak naklen atandı. 2012-2016 yılları arasında Ziraat Sanatları Müdürlüğü Süt Fabrikasında Dondurma ve Tereyağı Birimi Ünitesi işletme Mühendisi olarak, 2016-2018 yılları arasında AOÇ Ziraat Sanatları Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı Vekili ve Süt Fabrikası Üniteler sorumlusu, eş zamanlı olarak AOÇ Mayalandırma Sanatları Müdürlüğünde Bal ve Şarap Birimi Ünite Mühendisi olarak görev yaptı. Kurumumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı (B sınıfı) olarak görev yapmakta olup, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Programında Tezli Yüksek Lisans eğitimini 2021 yılında tamamlamıştır. Evli ve 1 çocuk babası olan Dr. Gökhan ÖZEN  24.02.2022  itibari ile AOÇ Müdürlüğü Meyvesuyu ve Bal Fabrikası Müdürü olarak atanmıştır.