Loading..

Lütfen Bekleyiniz...

Kefir

Ürün Özellikleri

Kökeni Kafkas Dağlarında yaşayan topluluklara dayanan ve Türk kültüründe önemli bir yeri olan kefir, kısaca; ‘fermente bir süt’ olarak tanımlanıyor. Sindirime yardımcı olan bakteriler (laktobasiller) bakımından zengin olan kefir, sindirim sorunu bulunanlar, kabızlık ve hazımsızlık çekenler için ideal bir içecek... Hem daha çok probiyotik içermesi hem de laktoz intoleransı bulunanlar tarafından da tüketilebilmesi açısında,  sütten ayrılan kefir, bağışıklık sistemini güçlendiriyor,  sindirim sisteminde mevcut bakteri ve mikropların temizlenmesine yardımcı oluyor, yüksek kalsiyum ve magnezyum içeriği ile kemik sağlığını koruyor. Antibiyotik özelliği ise kefirin çok sağlıklı bir içecek olduğunun başka bir kanıtı…

Atatürk Orman Çiftliği,   bu ‘eşsiz’ içeceği tamamen katkısız ve hijyenik bir şekilde üretir ve üretim sürecinde;  orijinal yapısına ve aromasına uygun işlemden geçirilmesine özellikle   dikkat eder. 

Kalite ve Gıda Yönetim Sistemi Politikamız İçin Tıklayınız


Enerji ve Besin Öğeleri